Jeg hedder Anette Jensen, er uddannet lærer og underviser unge og voksne med ordblindevanskeligheder på VUC. Jeg prøver her at bygge en side op,hvor mine kursister kan finde opgaver, der træner det, vi arbejder med til daglig.

Tidligere har jeg arbejdet i folkeskolen, på efterskoler og i 10.klasse. Mine linjefag er dansk og musik. Jeg har uddannelsen som ordblindeunderviser, læsevejleder, samt en PD i Læsning for voksne.

Hvorfor lige LEGUAN.dk? Ja, det var kun fordi jeg ville finde et helt lydret ord og samtidig ville jeg have webadressen .dk – så kun derfor 🙂

Hvis du vil se BILLEDER AF RIGTIGE LEGUANER, kan du klikke HER – jeg havde ikke selv sådanne billeder, men så skrev jeg til forskellige – herunder Aalborg Zoo og Jesperhus – som begge har været så venlige at sende mig superflotte billeder af leguaner. Tak for det !!