Jeg hedder Anette Jensen, er uddannet lærer og underviser unge og voksne med ordblindevanskeligheder på VUC. Jeg prøver her at bygge en side op,hvor mine kursister kan finde opgaver, der træner det, vi arbejder med til daglig.

Tidligere har jeg arbejdet i folkeskolen, på efterskoler og i 10.klasse. Mine linjefag er dansk og musik. Jeg har uddannelsen som ordblindeunderviser, læsevejleder, samt en PD i Læsning for voksne.

Hvorfor lige LEGUAN.dk? Ja, det var kun fordi jeg ville finde et helt lydret ord og samtidig ville jeg have webadressen .dk – så kun derfor 🙂

Hvis du vil se BILLEDER AF RIGTIGE LEGUANER, kan du klikke HER – jeg havde ikke selv sådanne billeder, men så skrev jeg til forskellige – herunder Aalborg Zoo og Jesperhus – som begge har været så venlige at sende mig superflotte billeder af leguaner. Tak for det !!

Målet er, at denne side kommer til at indeholde en masse dansk-opgaver. Nogle af disse kan du bruge helt gratis og dem finder du her, men hvis du vil have adgang til alle opgaverne (og alle de nye jeg laver løbende), skal du købe et medlemskab – det kan du gøre her.

Hvis du har idéer til opgaver, jeg også kunne lægge her, hører jeg gerne om det.

NB! Siden er ophavsretlig beskyttet.

Hvis du vil have flere opgaver, har jeg også lavet en Ibog om Morfemer på forlaget Gyldendal.

Mange af de helt små billeder på leguan.dk er fra www.unsplash.com –  se deres side her.